| Diensten >> |

Tieners hebben veel te bieden!

Deze stelling onderschrijft de HSJJ van harte. Daarom is ze een groot voorstander van de Maatschappelijke Stages (MAS) die voor de middelbare scholieren verplicht onderdeel van het lespakket is. Het kan een waardevol middel zijn om tieners hun gaven en kwaliteiten te laten ontdekken en geeft het de mogelijkheid om deze te ontwikkelen. Door hun bijdrage verbreden ze hun horizon, vergroten ze hun netwerk en betrokkenheid bij de (kerk)gemeenschap. Het enthousiasme, de frisse blik en creativiteit van jongeren kunnen voor de kerk een middel zijn om van de jonge generatie te leren. Een kans om te grijpen, vinden wij!

De HSJJ zoek MAS-sers voor                                                                                                                                                                                         - Jeugdparticipatiegroep Elburg: een groep jongeren die samen met o.a. de ambtenaren van het gemeentehuis probeert het voor de jeugd van Elburg zo goed mogelijk te regelen. Denk mee met de plannen die de gemeente heeft, of geef je ideeen door. Wil je meer info? Neem contact op met  Cor Jan Kolijn   

- JongerenPlatformOldebroek: deze groep jongeren geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente Oldebroek. Denk mee over hoe we het in Oldebroek zo prettig mogelijk kunnen maken voor jongeren! Wil je meer info? Neem contact op met Erika Slendebroek of kijk hier

Ook bij kerken/organisaties zijn scholieren van harte welkom. Hieronder is ruimte om een link naar de MAS-vacatures op te nemen van kerken en identiteitsgebonden organisaties.

Zoek je een MAS-plek bij de HSJJ of een kerk? We helpen je graag om iets te vinden dat bij jou past Neem contact met ons op.                                                                                                                                                                                                                                       

Copyright by: RinqTinq 2009
HSJJ